Jouw instagram een complete make-over geven, zodat jij kan groeien.

Je wilt graag groeien op instagram, alleen je hebt nog niet de juiste content om jouw instagram een boost te geven. Bij het groeien op instagram horen natuurlijk gave beelden. Wij plannen elk kwartaal een fotoshoot, zodat jij super veel content hebt om te posten.

 

Het is natuurlijk het allerleukste om veel verschillende beelden te hebben, denk hierbij aan: een merk goed in beeld krijgen, sprookjesachtige foto's, jouw training fotograferen, een wedstrijd vastleggen, kerstfoto's en nog veel meer. Samen gaan wij aan de slag om jouw instagram een boost te geven met toffe foto's en reels. 

Elk kwartaal plannen wij een fotoshoot, om het maximale uit jouw instagram te halen. Wij kunnen dit alvast voor een heel jaar vooruit plannen, maar je mag ook per keer een fotoshoot inplannen.

 

Je mag zelf invullen wat voor foto's jij wilt tijdens die fotoshoot. Het mag ook een combinatie van zijn, bijvoorbeeld eerst portretfoto's en dan rijfoto's. Of alle feestdagen van het jaar uitwerken. Bij het verzinnen van een thema of een idee van een fotoshoot help ik je graag.

 

Je hoeft niet elke keer het zelfde pakket te kiezen. Wil jij de ene keer 10 foto's en de andere keer misschien wel 20 foto's? Dat is geen probleem!

Benieuwd geworden naar alle informatie, dat vind je hier beneden.

- Super hoge korting op de vier fotoshoots.

- Vier fotoshoots per jaar, om jouw instagram een boost te geven. 

- Super leuke ideeën uitwerken, zoals: foto's voor een sponsoring, thema foto's en nog veel meer.

- Na elke fotoshoot een eigen persoonlijke fotogalerij. Hierin heb je zelf de keuze welke foto’s jij wilt hebben.

- De mogelijkheid tot het huren van mooie jurken.

- Foto’s met en zonder logo. Met logo voor social media en zonder logo voor het laten printen van de foto's.

Wat zijn de voordelen in de kosten?

Jij krijgt bij het boeken van het instagram pakket maarliefst 40% korting per fotoshoot. De fotoshoots hoef jij niet vooruit te betalen, maar jij mag per fotoshoot betalen. Ook hoef je niet elke keer hetzelfde pakket af te nemen, de ene keer 10 foto's en de andere keer 20? Geen probleem!

 

Vind jij vier fotoshoots per jaar niet genoeg? Bij het boeken van het instagram pakket kan jij ook kiezen voor zes fotoshoots per jaar. Dan ontvang je zelfs 50% korting per fotoshoot.

 

Als jij naderhand toch extra foto's wilt bestellen buiten het pakket, krijg jij hier de betreffende korting ook op. Zo is het extra voordelig! 

Wil jij het posten uit handen geven?

Ook bied ik de mogelijkheid aan om voor jou te posten op instagram met de foto's en filmpjes die wij hebben gemaakt. Ik neem het schrijven van verhalen en het optijd uploaden helemaal van jou over. Zo hoef jij hier nooit meer mee te struggelen en krijg je nog meer volgers!

Tarieven bij vier fotoshoots.

Tarieven bij zes fotoshoots.

Jurken te leen.

Ik heb verschillende jurken te huur voor zowel kinderen als dames. Dit in vertschillende maten, zodat er een mogelijkheid is om een jurk van mij te lenen. 


Extra informatie.

  • Eventuele reiskosten worden in rekening gebracht,  €0,23 per km vanaf 8011XL.
  • Het achteraf bijkopen van foto's is mogelijk, de kosten hiervan zijn €10,- per reguliere foto of €15,- per blackphoto. Hier gaat de korting nog van af.
  • Het achteraf bijkopen van reels is mogelijk, voor €25,- per stuk.‚Äč Hier gaat de korting nog van af.
  • Voor zowel dames als meisjes zijn er jurken te huur, informeer voor de mogelijkheden.
  • Boek jij een fotoshoot, dan ga je automatisch akkoord met de Algemene voorwaarden.