Minishoots.

Tijdens minishoot dagen fotografeer ik samen met een andere fotograaaf (LivBfotografie) meerdere combinaties op één dag. Dat is niet alleen gunstig voor ons, maar ook voor jou! Zo kun jij tegen lage tarieven een pakket kiezen en er worden geen reiskosten in rekening gebracht. Bij het gekozen pakket krijg jij als extraatje 1 foto per fotograaf gratis. En kun jij met hoge korting nabestellen! Het minimaal aantal deelnemers is 4 tot maximaal 8 op één dag.

 

Je kan je opgeven door op onderstaande button te klikken.

Datum Locatie Beschikbare plekken
18 februari Lemmerstrand 8
24 maart Sahara Ommen 8
7 april Spijkvijver Biddinghuizen 8
21 april Bloesem Kampen of 8
28 april Bloesem Kampen. 8
26 mei Geel Koolzaad Zwolle 8
9 juni Soesterduinen 8
21 juli Spartelvijver Appelscha 8
11 augustus Dahliaveld Kraggenburg 8
1 september Lemelerberg 8

*let op: De bloesem is niet goed in te schatten, vandaar dat er 2 datums staan. Als de bloesem bloeit gaat dus maar 1 van de 2 datums door. 

Meest gestelde vragen.

Hieronder heb ik wat vragen genoteerd, want ik kan mij goed voorstellen dat je die hebt! Heb je verder nog vragen? Stel ze gerust!

Hoe meld ik mij aan?

Je kan je inschrijven via het aanmeldformulier onder de beschikbare data. Hier kies jij het pakket dat je wilt per fotograaf. Dit dient vooraf betaald te worden.

 

Als jij je hebt opgegeven, ontvang ik jouw aanmelding en schrijf ik je op de lijst. Ongeveer 1 week van te voren komt er een groepsapp met alle informatie over de portfoliodag, zoals: de tijden, belangrijke info en contact informatie. Op dit moment betaal je ook jouw gekozen pakket. Je krijgt per fotograaf een factuur/ betaalverzoek toegestuurd.

Hoe verloopt de dag?

Per model krijg je een tijdsblok van 15 of 20 minuten. Dan heb ik alle tijd om jou (met jouw paard/ hond) op de foto te zetten! Als je zelf wensen hebt of een bepaald beeld hebt, wees niet bang om dit kenbaar te maken. Dit kan altijd vooraf besproken worden of aan het begin van jouw fotoshoot. Tijdens de fotoshoot maak ik ook altijd filmpjes, hier maak ik een reel van. Ik neem altijd een fotohalster mee naar de locatie, zo lijkt het net alsof jij en je paard los staan! Ook is het mogelijk om gebruik te maken van kerstkransen, bloemenkransen, haarbanden, bladgoud of prachtige jurken. Mocht je gebruik willen maken van deze atributen, is het belangrijk dat je dit van te voren aangeeft, zodat ik het mee kan nemen!

 

Het is handig dat jij uiterlijk 5 minuten van te voren aanwezig bent, zo kan de planning soepel verlopen! Je krijgt over het tijdstip een planning, mocht jou tijd toch niet handig uitkomen, geef dit gerust aan.

 

Na de fotoshoot vragen wij jou om niet te lang op de plek te blijven hangen, er is vaak maar beperkte mogelijkheid tot parkeren. Even kletsen is natuurlijk niet erg! 

Kan ik een ook kleding of atributen lenen?

Tuurlijk kan dat!

 

Voor zowel dames als meisjes heb ik verschillende jurken die je kan lenen. Namelijk:

Damesjurken: maat s of m.

Kinderjurken: vanaf maat 110 tot maat 152 En natuurlijk leuke haarbanden, hoeden en strikjes.

 

Ook heb ik nog andere atributen, namelijk: Kerstkrans, bloemenkrans en bladgoud.

 

Je hoeft dit enkel vooraf kenbaar te maken, zodat ik het mee kan nemen tijdens de fotoshoot.

Hoeveel foto's ontvang ik?

Je kiest van te voren welk pakket jij wilt afnemen per fotograaf. Je hebt hierin verschillende mogelijkheden qua aantal foto's en reels.

 

Als extraatje krijg je per fotograaf 1 foto gratis. LivBfotografie en ik zijn aanwezig. Je krijgt er dus twee in totaal.

Hoe kan ik naderhand de foto's kiezen die ik wil?

Je krijgt per fotograaf een link toegestuurd met hierin alle foto's van jouw fotoshoot. Hier kun jij zelf kijken of je foto's wilt na bestellen door op het hartje te klikken. 

 

Ben jij klaar met uitzoeken? Stuur de fotograaf dan even een berichtje!

Extra nabestellen, wat zijn de kosten?

Wil jij graag een foto bestellen?

De kosten hiervan zijn €7,50 per foto. Je ontvangt de foto digitaal, zowel met logo (voor social media) of zonder logo (privé gebruik).

 

Wil jij graag een reel bestellen?

Dit kun je alleen bij mij, Eva Ravestein Fotografie. De kosten zijn €15,- per bewerkt filmpje met logo. Ideaal voor Instagram bijvoorbeeld. 

 

Andere afdrukmogelijkheden.

Heb jij speciale wensen omtrent het afdrukken van een foto? Informeer gerust hierover.

Wanneer kan ik mijn foto's verwachten?

Ik probeer natuurlijk zo snel mogelijk jouw foto's te bewerken, zodat jij ook kan nagenieten van deze dag. Om je toch een richtlijn te geven, heb ik een termijn van 3 weken. Dit termijn gaat in nadat jij de foto's hebt uitgekozen. 

Jurken te huur.

Tijdens minishoots kan jij gratis gebruik maken van mijn jurken. Ik heb verschillende jurken voor meisjes en dames in verschillende maten.

Pakketten.