Informatie.

Hoe leuk is het om een foto te kunnen delen van jou (oefen)wedstrijd of ander evenement! Daarom bied ik de mogelijkheid om een digitale foto of reel van de wedstrijd te bestellen.

Hoe bestel je een foto na?
Klik op het bestelalbum van de wedstrijd of het evenement waarbij jij aanwezig was. Hierna kom je op een pagina met alle foto's die gemaakt zijn die dag. Jij kan de foto's uitkiezen die jij graag wilt ontvangen. Je kan een screenshot mailen naar info@evaravesteinfotografie.nl of je klikt op het hartje in het album en dan neem ik met jou contact op.


SOSO Jumping Indoor Maastricht:


Tarieven.

Wedstrijd reportage.

Prijs in overleg.

Een reportage van je hele wedstrijd dag, hoe leuk is dat! Het is mogelijk om mij als privé fotograaf mee te nemen naar een wedstrijd. Van te voren bespreken wij hoe lang de wedstrijd duurt, hoeveel proeven/ onderdelen je rijd, of je met of zonder logo wilt en hoeveel foto's je ongeveer wilt hebben. Nadat ik weet wat jouw wensen zijn, zal ik een prijsopgave maken. 


Extra informatie.

  • Alle prijzen zijn inclusief BTW.
  • Als je een foto met logo bestelt, staat het logo niet op een vaste plek. Eva Ravestein Fotografie bepaalt waar het logo op de foto staat, tenzij anders overlegd. 
  • Het is mogelijk om jouw foto tegen meerprijs in te laten pakken voor een verjaardag, sinterklaascadeau of kerstcadeau. De kosten hiervan zijn €1,50.
  • De afgedrukte foto wordt verzonden in een brievenbus pakketje! Verzendkosten hiervan zijn €6,95.
  • Lees voordat je een fotoshoot boekt altijd even de Algemene voorwaarden.