Portfoliodagen.

Tijdens portfoliodagen fotografeer ik samen met één of meerdere fotografen meerdere combinaties op één dag. Dat is niet alleen gunstig voor mij (/ons), maar ook voor jou! Zo kun jij tegen lage tarieven foto's nabestellen en er worden geen reiskosten in rekening gebracht. Als bedankje ontvang jij één foto gratis en kun jij met 50% korting nabestellen!

 

Je kan je opgeven door op onderstaande button te klikken.


Datum Locatie Beschikbaar:
2 april Sahara Ommen 2
23 april, 29 april, 7 mei Bloessem Kampen Vol
21 mei Geel Koolzaad 6
4 juni Spijkvijver Spijkbos 5
11 juni Soesterduinen 3
13 augustus Dahliaveld Kraggenburg 4
27 augustus Lemelerberg Vol

Veel gestelde vragen.

In de onderstaande items kun jij de meest gestelde vragen met antwoorden vinden. Heb jij alsnog een vraag? Stel het gerust!

Hoe verloopt de dag?

Per model krijg je een tijdsblok van 20 minuten. Dan heb ik alle tijd om jou (met jouw paard/ hond) op de foto te zetten! Als je zelf wensen hebt of een bepaald beeld hebt, wees niet bang om dit kenbaar te maken. Dit kan altijd vooraf besproken worden of aan het begin van jouw fotoshoot. Tijdens de fotoshoot maak ik ook altijd filmpjes, hier maak ik een reel van. Ik neem altijd een fotohalster mee naar de locatie, zo lijkt het net alsof jij en je paard los staan! Ook is het mogelijk om gebruik te maken van kerstkransen, bloemenkransen, haarbanden, bladgoud of prachtige jurken. Mocht je gebruik willen maken van deze atributen, is het belangrijk dat je dit van te voren aangeeft, zodat ik het mee kan nemen!

 

Het is handig dat jij uiterlijk 5 minuten van te voren aanwezig bent, zo kan de planning soepel verlopen! Je krijgt over het tijdstip een planning, mocht jou tijd toch niet handig uitkomen, geef dit gerust aan.

Kan ik een ook kleding of atributen lenen?

Tuurlijk kan dat!

 

Voor zowel dames als meisjes heb ik verschillende jurken die je kan lenen. Namelijk:

Damesjurken: maat s of m (donkerblauw, lichtblauw en roze).

Kinderjurken: maat 128/ 134 of 140/146 (roze, groen, rood, lichtblauw en wit). En natuurlijk leuke haarbanden, hoeden en strikjes.

 

Ook heb ik nog andere atributen, namelijk: Kerstkrans, bloemenkrans en bladgoud.

 

Je hoeft dit enkel vooraf kenbaar te maken, zodat ik het mee kan nemen tijdens de fotoshoot.

Hoeveel foto's ontvang ik?

Per fotograaf ontvang jij 1 foto gratis. Hoeveel fotograferen er zijn kan verschillen, dit kan alleen ik zijn of met één of twee anderen.

 

De foto die jij gratis krijgt kiest de fotograaf zelf uit. Daarnaast krijg je per fotograaf een link toegestuurd met hierin alle foto's van jouw fotoshoot. Hier kun jij zelf kijken of je foto's wilt na bestellen. 

Ik wil graag na bestellen, wat zijn de kosten?

Wil jij graag een foto bestellen?

De kosten hiervan zijn €7,50 per foto. Je ontvangt de foto digitaal, zowel met logo (voor social media) of zonder logo (privé gebruik).

 

Wil jij graag een reel bestellen?

Dit kun je alleen bij mij, Eva Ravestein Fotografie. De kosten zijn €15,- per bewerkt filmpje met logo. Ideaal voor Instagram bijvoorbeeld. 

 

Andere afdrukmogelijkheden.

Heb jij speciale wensen omtrent het afdrukken van een foto? Informeer gerust hierover.

Wanneer kan ik mijn foto's verwachten?

Ik probeer natuurlijk zo snel mogelijk jouw foto's te bewerken, zodat jij ook kan nagenieten van deze dag. Om je toch een richtlijn te geven, heb ik een termijn van 3 weken. Dit termijn gaat in nadat jij de foto's hebt uitgekozen.