Clubkampioenschap Raalte.

Het is natuurlijk super leuk om een foto te kunnen delen van jou (oefen)wedstrijd of ander evenement! Daarom bied ik de mogelijkheid om een digitale foto of een foto afdruk te kunnen bestellen.

Aangepaste tarieven:

Het grouwe weer tijdens de wedstrijd, maakt het fotograferen niet makkelijker! Met die reden heb ik ervoor gekozen om maar een kleine selectie online te zetten en kun jij die foto('s) met korting afnemen. De kosten zijn: €1,50 per digitale foto zonder logo.

Hoe bestel ik een foto na?

Klik op het bestelalbum van de wedstrijd of het evenement waarbij jij aanwezig was. Hierna kom je op een pagina met alle foto's die gemaakt zijn die dag. Heb je er één (of meerdere) gevonden die je leuk vind? Maak een screenshot van de foto en ga naar: "Foto nabestellen". In dit formulier kun je de foto uploaden en gelijk alle informatie doorgeven die ik nodig heb!

Mocht dit niet lukken of wil je meerdere foto's tegelijk bestellen, mag je ook een mail sturen naar: info@evaravesteinfotografie.nl

LET OP: Het is niet toegestaan om de onbewerkte en/ of onbetaalde foto's te downloaden en/ of te plaatsen op bijv. social media.

Dressuur.

Springen.