Evenementenfotografie.

Jouw wedstrijd laten vastleggen.

Een paardrijwedstrijd of ander paardenevenement is vaak een moment van trots, spanning en vreugde, en het is begrijpelijk dat je deze bijzondere momenten wilt vastleggen. Door mij in te schakelen om jouw paardrijwedstrijd of evenement te fotograferen, verzeker je jezelf van professionele, gedetailleerde en prachtige herinneringen. Of het nu gaat om een dressuurwedstrijd, springconcours, endurance rit of een gezellige ponyclubdag, ik zorg ervoor dat elk belangrijk moment wordt vastgelegd.

Voor bedrijven.

Het inhuren van een professionele fotograaf voor een paardrijwedstrijd of een ander paardenevenement biedt tal van voordelen, vooral als je een bedrijf vertegenwoordigt. De dynamiek en de schoonheid van paardensport vereisen een scherp oog en een gevoel voor timing, iets wat een ervaren fotograaf perfect kan bieden. Door hoogwaardige foto's te laten maken van het evenement, kun je niet alleen de bijzondere momenten vastleggen, maar ook de professionele uitstraling van je bedrijf versterken.

Evenementenagenda.

Je kan mij meenemen als privéfotograaf, maar vaak ben ik ook aanwezig tijdens wedstrijden. Vaak ben ik de hele dag aanwezig tijdens wedstrijden, maar het kan ook zo zijn dat ik een gedeelte van de dag aanwezig ben. Ik heb een verwachte planning, hierop kan jij zien wanneer ik hele dagen aanwezig ben. Op mijn social media deel ik de meest recente informatie. 

Foto's bestellen van meest recente evenement.

Was jij tijdens het evenement aanwezig waar ik fotografeerde? Binnen enkele dagen plaats ik het album waarin jij de foto's kan bekijken en/ of na kan bestellen.