Met een ontspannen sfeer, eindelijk jouw fotoshoot op die prachtige locatie.

Je hebt een onwijs leuk(e) pony of paard op stal staan, graag wil je foto’s van jullie samen, maar je weet niet hoe je hier aan moet beginnen. Je hebt een droombeeld in je hoofd, maar je weet niet hoe je dit moet creëren. Laten we samen aan de slag gaan om jouw droombeeld waar te maken.

 

Samen gaan we voor het droombeeld met jou en je paard. Jij bent helemaal klaar om op de foto te gaan met je paard. Toffe foto’s om op social media te delen. 

Je hebt al meerdere keren foto’s proberen te maken van jouw paard, maar de oren gaan maar niet naar voren. Hierbij ga ik jou helpen! Met de juiste locatie en voorbereiding gaan we voor het beste resultaat. Wij gaan samenwerken aan een prachtig resultaat.

Een relaxte en rustige fotoshoot voor jou en je paard.

- Veel plezier, lol voor jou en je paard.

- Foto’s die helemaal bij jou en jouw paard passen.

- Professionele begeleiding voor, tijdens en na de fotoshoot.

- Na de fotoshoot heb je onwijs veel content voor social media of voor groot aan de muur.

Voorafgaand de fotoshoot bespreken wij in een online kennismakingsgesprek de datum, een tijd en een plek af. Ook bespreken wij de locatie en jouw droom fotoshoot. In dit gesprek kijken wij ook naar welk pakket bij jou past. 

 

Ook neem ik altijd een fotohalster mee naar de locatie, deze kan gebruikt worden om het los staan effect te creëren. Dit is geen must. Ga jij liever voor een tof hoofdstel of halster, is dat ook zeker mogelijk. Als extra service bied ik het gratis verhuur van jurken aan. Op de dag van de fotoshoot is het fijn als je paard of pony al helemaal klaar staat. Zo kunnen wij lekker snel en optimaal aan de slag gaan. 

 

Na de fotoshoot krijg jij een link toegestuurd van jouw persoonlijke galerij met daarin de toffe foto's. Jij kan zelf een keuze maken uit de foto's. Zodra jij mij hebt laten weten welke foto's je graag bewerkt wilt hebben, ga ik ermee aan de slag. Vanaf dat moment is de levertijd maximaal drie weken. Zie jij toch wat extra leuke foto's, dan kan je deze meesturen als bij bestelling. Ook is het bij bestellen nog één jaar mogelijk na data van de fotoshoot. 

Benieuwd geworden naar alle informatie, dat vind je hier beneden.

Een super relaxte fotoshoot met veel plezier.

- Een gratis online kennismakingsgesprek waarin wij alle voorbereidingen van de fotoshoot bespreken.

- Foto’s die jij kan gebruiken voor social media of voor aan de muur.

- Een eigen persoonlijke fotogalerij. Hierin heb je zelf de keuze welke foto’s jij wilt hebben.

- De mogelijkheid tot het huren van mooie jurken.

- Foto’s met en zonder logo.

Jurken te leen.

Ik heb verschillende jurken te huur voor zowel kinderen als dames. Dit in vertschillende maten, zodat er een mogelijkheid is om een jurk van mij te lenen. 

Pakketten.


Extra informatie.

  • Eventuele reiskosten worden in rekening gebracht,  €0,23 per km vanaf 8011XL.
  • Het achteraf bijkopen van foto's is mogelijk, de kosten hiervan zijn €15,- per reguliere foto of €20,- per blackphoto.
  • Het achteraf bijkopen van reels is mogelijk, voor €30,- per stuk.‚Äč
  • Voor zowel dames als meisjes zijn er jurken te huur, informeer voor de mogelijkheden.
  • Boek jij een fotoshoot, dan ga je automatisch akkoord met de Algemene voorwaarden.

Reviews.