Evenementenfotografie.

Een paardrijwedstrijd of ander paardenevenement is vaak een moment van trots, spanning en vreugde, en het is begrijpelijk dat je deze bijzondere momenten wilt vastleggen. Door mij in te schakelen om jouw paardrijwedstrijd of evenement te fotograferen, verzeker je jezelf van professionele, gedetailleerde en prachtige herinneringen. Of het nu gaat om een dressuurwedstrijd, springconcours, endurance rit of een gezellige ponyclubdag, ik zorg ervoor dat elk belangrijk moment wordt vastgelegd.

Meer dan alleen het springmoment..

Mijn aanpak is gericht op het vastleggen van zowel de grote hoogtepunten als de kleine, maar waardevolle details. Denk aan de intense concentratie op het gezicht van de ruiter, de sierlijke bewegingen van het paard, de vreugde na een overwinning en de ontspannen momenten achter de schermen. Door gebruik te maken van hoogwaardige apparatuur en mijn ervaring in het fotograferen van paardensport, lever ik foto's en video's die de essentie van het evenement perfect weergeven.

 

Ook videobeeld van  jouw wedstrijd.

Naast het bieden van foto's, bied ik ook het maken van reels aan. Zo kan jij naderhand nog meer het moment herbeleven omdat het bijna live beelden zijn. Natuurlijk is het maken van Reels op dit moment razend populair en is het zeker een goede toevoeging aan jouw social media kanaal!

 

Jouw wedstrijd laten vastleggen

Dus als je wilt dat jouw paardrijwedstrijd of evenement op een professionele en onvergetelijke manier wordt vastgelegd, neem dan contact met mij op. Samen zorgen we ervoor dat deze speciale dag voor altijd in beeld wordt gebracht.

Hele dag aanwezig.

Je kan mij meenemen als privéfotograaf, maar vaak ben ik ook aanwezig tijdens wedstrijden. Vaak ben ik de hele dag aanwezig tijdens wedstrijden, maar het kan ook zo zijn dat ik een gedeelte van de dag aanwezig ben. Ik heb een verwachte planning, hierop kan jij zien wanneer ik hele dagen aanwezig ben. Op mijn social media deel ik de meest recente informatie.